Een unieke levenservaring

Een unieke levenservaring

TOP Animation

De zomer van je leven!
Vakantie en werken in één, dat is hoe onze Toppers een zomer bij TOP Animation beschrijven. Iedereen is in de vakantiestemming en jij maakt voor hen maar ook voor jezelf de vakantie nog een stukje leuker! Dit zorgt voor de meest relaxte werksfeer waarin niets hoeft en alles mag.

Leerzame training.
Voordat je aan de slag gaat volg je bij ons een training waar je alle kneepjes van het vak leert. Op een leuke manier maak je kennis met alle activiteiten die je zal gaan uitvoeren op de camping. Van het dansen op de leukste minidisco hits tot het bedenken van een leuk spel, niets is te gek! Onze trainers en ervaren entertainers leren het je allemaal. Zij delen graag hun ervaring en kunnen je alles vertellen over het werk. Het allerleukste aan de training is dat je super leuke collega’s ontmoet die allemaal dezelfde passie hebben als jij, animatiewerk!

Vriendschappen voor het leven!
Je maakt met animatiewerk echt vrienden voor het leven! Dit komt omdat je de leukste avonturen met elkaar beleeft en je dag en nacht met elkaar doorbrengt. Van het lachen om een valse karaoke avond tot de gezelligste avonden rondom het kampvuur, samen maak je de mooiste herinneringen!

Theater spelen is bij ons niet verplicht!
Lijkt animatiewerk jou super leuk maar is theater toch niet helemaal jou ding? Geen probleem! Als je bij ons aan de slag gaat als Topper hoef je geen theater te spelen. Vind je theater nou wél heel leuk? Ga dan aan de slag als Theater Topper!

Word onderdeel van de TOP Community.
Sluit je aan bij TOP Animation en wordt onderdeel van een grote community! Samen met alle andere Toppers vormen we één groot team en organiseren we de leukste uitjes buiten het seizoen!

www.animatiewerk.nl

 

 

Contactgegevens