Adresgegevens
Postcode Woonplaats


0312341234
info@vakantiebaannederland.nl

FAQ

Veelgestelde vragen

Waarom solliciteren via vakantiebaannederland.nl
Heb je zin om tijdens je vakanties of in de weekend aan het werk te gaan? Dan ben je bij Vakantiebaan Nederland aan het goede adres. De eerste stap is natuurlijk het vinden van een leuke, passende baan. Wij bieden veel verschillende vacatures aan in diverse provincies. En dit in allerlei soorten verschillende branches. Door onze eigen jarenlange ervaring en expertise kunnen wij je ook nog eens goed informeren!

Hoe solliciteer je bij vakantiebaan Nederland ?
Jouw droombaan gevonden? Bij Vakantiebaan Nederland solliciteer je gemakkelijk rechtstreeks bij de werkgever. Onderaan de pagina van iedere vacature vind je altijd een formulier om te solliciteren. De gegevens die jij invult worden dan direct doorgestuurd naar de werkgever. Die neemt vervolgens weer contact met jou op over de verdere procedure.

Zijn er aan het solliciteren kosten aan verbonden ?
Hier kunnen wij kort over zijn: nee! Er zijn geen kosten verbonden aan het solliciteren op de vacatures via onze website. Wij willen de sollicitatie procedure zo makkelijk en toegankelijk mogelijk maken voor iedereen.

Wat voor werk kan ik gaan doen ?
Misschien twijfel je al enige tijd maar weet je nog niet precies wat voor soort werk je wilt en kunt gaan doen. Begrijpelijk! Wij bieden veel diverse banen aan in Nederland. Werk in de animatie, horeca of op een receptie is misschien het meest voor de hand liggend. Maar wist je dat je ook aan de slag kunt als outdoor/sport instructeur, terrein medewerker of in de zorg? Er is altijd een baan die bij jou past!

Worden de reiskosten vergoed
Of de reiskosten (deels) vergoed worden verschilt per werkgever. Vaak staat dit wel omschreven in de vacature. Is dit niet het geval? Dan kan je hier altijd nog even navraag over doen bij de werkgever. Wordt er aan reiskostenvergoeding gedaan? Bewaar dan altijd goed je bonnetjes van benzine kosten etc.

Wat voor periode kan ik werken ?
Je kunt er voor kiezen om alleen het seizoen (zomer of winter periode) te gaan werken, maar langer is ook zeker mogelijk! Heb jij het bijvoorbeeld heel erg naar je zin op je nieuwe werkplek en is jouw werkgever ook blij met jou? Dan kan jouw contract worden verlengd. Ook bieden wij banen aan waar je gelijk voor langere tijd aan de slag kunt: perfect voor bijvoorbeeld een tussenjaar!

Wat moet ik regelen als ik ga werken. ?
Wij begrijpen natuurlijk dat je goed voorbereid aan jouw werk wil beginnen. Daarom hebben wij alle belangrijke punten voor je op papier gezet. Zo kun je voor jezelf een checklist maken en deze afvinken! Je vindt onze tips hier: 8 tips voor vakantiewerk.

Kan je samen met je partner of een vriend(in) solliciteren.
Soms bieden wij vacatures aan waarin specifiek wordt gevraagd om een koppel of twee vrienden/vriendinnen. Hoe leuk is dat! Jullie kunnen dan samen je motivatie en CV doorsturen naar de werkgever. Wanneer dit niet het geval is kan je natuurlijk alsnog allebei solliciteren op dezelfde vacature, mits er om meerdere werknemers wordt gevraagd. We kunnen alleen helaas dan niet de belofte maken dat jullie allebei worden aangenomen. Dit is afhankelijk van de keuze van de werkgever.